Akadémia

FCB II: Hatékony győzelem, Früchtl parádékkal – nőtt az előnyünk



Holger Seitz csapata 3-0-ra nyerte meg a 10. fordulóból elmaradt Augsburg II elleni idegenbeli mérkőzést, ezzel pedig nyolc pontos előnyre tett szert a Regionalligában. Ez volt a Kisbayern sorozatbeli ötödik győzelme – ezúttal a nyáron profiszerződést aláírt, de a profik között még nem szerepeltetett középhátvéd Maxime Awoudja, a Bayern II továbbra is stabil embere Otschi Wriedt, és a technikás támadó, Joshua Zirkzee voltak eredményesek.

„Természetesen nagyon örülünk a győzelemnek. Mindenesetre azt el kell mondanunk, hogy ez egy szerencsés eredmény is. Christian Früchtl személyében kiemelkedő kapusunk van, védett pár augsburgi lehetőséget. Összességében túl ritkán tudtuk érvényesíteni a játékunkat. Az Augsburg jól teljesített.” – Holger Seitz, a Bayern II edzője.



A kilencedik percben kellett először parádéznia Früchtlnek, majd nem sokkal később az első helyzetéből talált be a Bayern: A télen igazolt Rochelt szögletét Awoudja értékesítette fejjel. Nem múlt el a hazai nyomás, az augsburgiak több helyzetből is egyenlíthettek volna. Törvényszerűen jött a Bayern válasza, Wriedt hidegvérűen, egy az egyben vitte be a második gólt jelentó találatot. Az Augsburg továbbra is jobb lehetőségeket dolgozott ki, de nem bírtak Christiannal, a Bayern kapusa mindent fogott. Végül a szép cselsorozatot bemutató Joshua Zirkzee önbizalomnövelő góljával alakult 2-0-ra a meccs végeredménye.

Ulreich Früchtlről: Ő egy nagyon intelligens, okos srác. Egy kölcsönadásból profitálna, meccstapasztalathoz jutna. Edzhet velem és Manuval, de ebben a korban magas szintű mérkőzésekre van szüksége.

FCB II: Früchtl – Feldhahn, Mai, Awoudja – Nollenberger (57. Zaiser), Rochelt, Shabani, Köhn – Jeong (87. Franzke) – Zirkzee (79. Senkbeil), Wriedt

Gólok: 0:1 Awoudja (19.), 0:2 Wriedt (26.), 0:3 Zirkzee (78.)

A Regionalliga menetrendjét, jelenlegi állását és góllövőlistáját menüpontjaink között találhatjátok meg.

FCB II: Hatékony győzelem, Früchtl parádékkal – nőtt az előnyünk
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top