Bajnokok Ligája

Klopp: Mindig szívesen jövök Münchenbe



A Bajnokok Ligájáról: Azért játszunk ebben a sorozatban, mert meg akarjuk nyerni. Az egész világ ránk figyel, nagyon koncentráltak vagyunk erre a meccsre. Ez a mérkőzés összehasonlíthatatlan más találkozókkal. Ha nem sikerül továbbmenni, befogjuk a szánkat és hétvégén pályára lépünk a Fulham ellen.

A holnapi egyensúlyról: Ritmusra van szükség, a Bayern világklasszis csapat, nagyszerű játékosaik vannak. Nagyon magas szinten kell  védekeznünk. Bátornak kell lennünk, és meg kell mutatnunk a focinkat. Ha megvan a labda, bíznod kell benne. Lesznek pillanatok, amelyben dominálni fogunk. Nehéz lesz az egyensúlyt megtartani.

A meccsről: A Bayern magasszinten védekezett az első meccsen. Holnap nem úgy fognak játszani, ettől függetlenül nem lesz egyszerű számunkra. Nyitott meccs lesz. A nyitott meccset pedig képes megnyerni az ember. Ha meglesz rá az esélyünk, megpróbálunk győzni.

A távoli kísérletekről: Coutinho már nincs itt, ezért nincs olyan lövőnk, aki a büntetőterületen kívül betalálna. De ez számomra mindegy, a lényeg, hogy valahogy betaláljunk.

A nyomásról: Természetesen akarjuk a címet, de nem érezzük a nyomást. Tudom, hogy mindenki azt várja tőlünk, hogy lehetőleg minden címet besöpörjünk. Jól érezzük magunkat, fiatal csapatunk van és folyamatosan fejlődünk.

A müncheni visszatérésről: Mindig szívesen jövök Münchenbe. A Dortmunddal már győztünk, de természetesen már veszítettünk is itt. Örülök, hogy láthatom az Allianz Aréna vörös fényeit, ez mindig egy jele annak, hogy nagy mérkőzés vár ránk.

A stratégiáról: Mindkét csapatnak megvan a terve. Az első másodperctől készen kell állnunk. Ha sikerül továbbjutnunk, akkor megérdemelten jutink tovább.

A Löw által kikosarazott hármasról: Lehet, hogy ezt a három játékost  hajtani fogja előre ez az eset. Nagyon jól ismerem Matsot, reagálni akarnak majd. Több erejük lesz, mert a válogatott szünetben kipihenhetik magukat. Joginak viszont jogában áll játékosokat nem nevezni. Azt viszont nem tudom, hogy helyes volt-e őket soha többé nem nevezni.

Az edzők befolyásáról: Van egy kicsi befolyásunk, ez világos. De a játéktéren nem tehet többet az ember. Természetesen vannak előzetes terveink, de a játékosoknak kell ezt megvalósítaniuk.

A Liverpool drukkereiről: Egy Bayern-drukkert sem szeretnék felidegesíteni. Csak a saját szurkolóimhoz beszélek: „Ne habozzatok, legyetek nagyon hangosak!” Az Allianz Aréna egy igazán szép hely ahhoz, hogy igazi lármát csapjunk itt.

Klopp: Mindig szívesen jövök Münchenbe
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top