Átigazolási hírek

Francia & spanyol sajtó: A Bayern minél előbb, klubrekordért akarja PepétA BeinSports újságírója és producere, BelAbbes Bouaissi szerint a Bayern 50 millió euró feletti, egyes hírek szerint 80 millió körüli ajánlatot készül benyújtani Nicolas Pepéért a Lille együttesének. Az üzlethez állítólag az Adidas is hozzájárulna.

A spanyol Sport infója is egybecseng: a Bayern az elkövetkezendő időszakban véglegesíteni akarja a transzfert és a licitálás veszélye miatt magasabb díjjal győzné meg a francia csapatot és az elefántcsontparti játékost a váltásról. Köztudott, hogy a Barca is érdeklődik iránta, ezért lehet közeli forrásként valóságalapja  a katalán lapban leírtaknak. A Bayern megfigyelője, Laurent Busser hetek óta figyeli a jobbszélsőt.

A 23 éves villámléptű, technikás játékos a Canalnak adott nyilatkozatában hárította a jövőjével kapcsolatos kérdéseket: „Mindent a maga idejében. Ha eljön a pilanat, meghozom a döntésem” – arra a kérdésre, hogy a bajorok kapcsolatban állnak-e vele, az alábbit mondta el: „Velem biztosan nem. Az ügynököm dolgozik a jövőmön, én a szezon végéig csak a Lille-re koncentrálok.”

Pepe az idei szezonban 29 bajnokin 17 góllal és 10 gólpasszal büszkélkedhet – nála jobban csak Mbappé teljesít jobban a ligában.

Több forrás is magabiztosan állítja tehát, hogy a Bayern feltétlenül, minél előbb le akarja zárni Nicolas Pepe ügyét.

Az eset igencsak hasonlít a tavalyi Malcom-esethez: Christian Falk akkor hiába számolt be egy ötéves előszerződésről, amelynek valóságalapja utólag igencsak megkérdőjelezhető, a brazil végül a Barcában kötött ki. Meglátjuk a Pepe-transzferből ezúttal lesz-e valami – és ha igen, ki érkezhet még rajta kívül a Bayernbe.

Francia & spanyol sajtó: A Bayern minél előbb, klubrekordért akarja Pepét
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top