Interjúk és nyilatkozatok

Salihamidzic: Engem nem érdekel mit mond Uli Hoeness



A Mainz elleni 6-0-ás győzelem után a James jövőjével kapcsolatos Uli Hoeness szavakra hívták fel Hasan Salihamidzic figyelmét. A Bayern bosnyák sportigazgatója meglehetősen ingerülten reagált.

„Miért jönnek nekem mindig azzal, amit Uli Hoeness mondott? Engem nem érdekel mit mondott Uli Hoeness. Minden kérdés Uli Hoenesszel kezdődik. Uli Hoeness, Uli Hoeness. Tőlem is akarnak valamit kérdezni? Ha Uli Hoeness valamit mond, akkor kérdezzenek mindent Uli Hoenesstől. Én nem akarom Uli Hoeness nyilatkozatait kommentálni. Nem érdekel mit mond Uli Hoeness.”

A Bayern elnöke a meccs után azt nyilatkozta, hogy mindent átvizsgálva fognak dönteni James jövőjéről – valamint dícsérte a kolumbiai képességeit és hozzátette, hogy végül az edzőnek kell megmondania mit szeretne, kivel dolgozna együtt.

Többszöri próbálkozás után Hasan érdemben is nyilatkozott a témában: „Természetesen Uli Hoeness, Karl-Heinz Rummenigge, Niko Kovac és Hasan Salihamidzic közös ülése után döntünk. Mi vagyunk a Bayern München, közösen fogunk dönteni. (…) Olyan megbeszélést fogunk folytatni, amelynek a végén a teremből kivonulva mindannyian ugyanazon a véleményen leszünk. Így működik ez az FC Bayernnél.”

Ti mit szóltok Hasan Salihamidzic vehemens kirohanásához?

Salihamidzic: Engem nem érdekel mit mond Uli Hoeness
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top