Átigazolási hírek

Rafinha cáfolja a Flamengoval kapcsolatos pletykákat: „Tisztelem a Bayernt”



A brazil UOL szombat délelőtt megjelenő információi szerint a Bayerntől nyáron búcsút intő Rafinha hazatér, ugyanis két évre szóló szerződést kötött a Flamengo együttesével. A 33 éves brazil a Twitteren cáfolta ezeket az értesüléseket:

Rafinha: Kedves rajongók. Szeretném megosztani veletek, hogy még nem írtam alá szerződést a Flamengonál, de egy másik klubnál sem. 2019 június 30-áig szóló szerződésem van az FC Bayern Münchennel és csak ezután döntöm el, illetve adom közzé, hogy hol folytatom. Tisztelem az FC Bayern Münchent és momentán csak a bajnokságra és a DFB-kupára koncentrálok. Az, hogy a Flamengonál szerződést írtam volna alá, egy szabadon kitalált téves információ. Mindenkinek szép hétvégét kívánok!

Mivel a 33 éves brazil jobbhátvéd müncheni szerződése lejár, ezért a Bayernnek nem lesz beleszólása az átigazolásba és Rafinha ingyen távozhat a klubtól. Januárban a játékos elismerte, hogy közel áll a vele szóba hozott Flamengohoz:

„Kölcsönös érdeklődés áll fenn a Flamengoval és közel állunk az egyezséghez. Pár részlet hiányzik, de remélem a lehető leggyorsabban megoldjuk ezeket és bejelenthetjük a dolgot. Szeretném kihangsúlyozni, hogy a Flamengo az első számú opcióm, ha visszatérek Brazíliába. Láttam a projektjüket és nagyon tetszett. További címeket akarok nyerni, ezt a lehetőséget láttma meg a Flamengoban.”

Egyelőre tehát csak annyi biztos, hogy Rafi a szezon végén elbúcsúzik a Bayerntől – hogy hova, az még kérdéses. Korábbi nyilatkozatai alapján legfőképp családja hiánya miatt költözne haza a brazil. Európában valószínűleg csak akkor maradna, ha egy olyan címekre esélyes csapat keresné fel, ahol állandó játéklehetőséget kapna a 33 éves mókamester.

Rafinha cáfolja a Flamengoval kapcsolatos pletykákat: „Tisztelem a Bayernt”
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top