Interjúk és nyilatkozatok

Coman meghívást kapott Ulitól – „A Bayern egy család; Ribéry mintha a bátyám lenne”Kingsley Coman a Socrates magazinnak adott nyilatkozatában a klub elnökével való találkozásáról és annak körülményeiről beszélt, de a Ribéryhez fűződő viszonyáról is megszólalt.

Pár hónappal ezelőtt Uli Hoeness meghívott a tegernseei házába, hogy közelebbről is megismerhessük egymást és beszélgethessünk. Csak mi ketten. Nagyon kellemes atmoszféra uralkodott. Ráadásul egy pár finom bajor keksszel is készült. Mindenekelőtt azt akarta tudni, milyen beállítottságú vagyok. Ezután a beszélgetés után még jobban megértettem, miért mondják sokan, hogy az FC Bayern egy család. Uli azt mondta nekem: Ha minden nap mindent megteszek a klubért, a vezetőség bármikor a rendelkezésemre áll és támogatni fognak engem. A beszélgetés után még jobban érzem magam.

Sorozatos sérülései miatt szüksége is van a támogatásra a 22 éves franciának – a moldávok elleni EB-selejtezőn Deschamps a kezdőbe nevezte őt, de a bemelegítés során jelentkező fájdalmai miatt mégsem vállalhatta a játékot a villámgyors szélső. Egy pár napos sajtótájékoztatón viszont egy korábbi kijelentését illetően öntött tiszta vizet a pohárba: „Soha nem gondoltam a sérüléseim miatti korai visszavonulásra. Az akkori kijelentésemet rosszul értelmezték.” 

Comant a francia válogatott sajtótájékoztatóján a Ribéryvel való kapcsolatáról is kérdezték: „Franck olyan nekem, mint a bátyám. Mióta Münchenben vagyok, segít nekem, tanácsokat ad. Neki is voltak sérülései, úgyhogy nagyon készséges volt velem. Ugyanabban a pozícióban játszunk, de a közöttünk lévő verseny egészséges, kölcsönösen nyomjuk egymást előre.”

Coman meghívást kapott Ulitól – „A Bayern egy család; Ribéry mintha a bátyám lenne”
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top