Válogatott

Gnabry és Lewa is góllal járult hozzá válogatottuk győzelméhez



Gnabry a hatodik meccsén az ötödik gólját szerezte, míg Lewa 105 meccsen 57-szer volt eredményes a válogatottban.

🇩🇪 Vasárnap este sikeres EB-selejtező rajtot vett a Joachim Löw vezette Németország: A 3-5-2-es felállásban pályára lépő Mannschaft öt Bayern játékossal, a csapatkapitány Neuerrel, Sülével, a középpályán bevetett Kimmichhel, Goretzkával és Gnabryval a kezdőben győzte le 3-2-re németalföldön a hollandokat.

Sané találatával hamar vezetést szereztek a vendégek, majd Gnabry robbenes bombagóljával nőtt duplájára az előny, Neuer bravúrjainak köszönhetően így is vonultak félidőre a csapatok. A narancsosok De Ligt és Depay góljaival sokkolták az új alapokra helyezett Németországot, de Niklas Schulz utolsó percben szerzett góljával a németek végül behúzták a mérkőzést.

A meccs összefoglalója: 

 

🇵🇱 Az öt Bayern játékoson kívül Robert Lewandowski is érintett volt a vasárnapi selejtezőkörben – a müncheni támadó a 76. percben szerzett fejesgóljával szerezte meg a lengyel vezetést, a Lettország elleni győzelmet végül Kamil Glick biztosította be hat perccel a meccs vége előtt. Lengyelország ezzel második meccsén a második győzelmét aratta az EB-selejtezők során.

Gyors gólösszefoglaló:

Gnabry és Lewa is góllal járult hozzá válogatottuk győzelméhez
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top