Interjúk és nyilatkozatok

Lucas Hernández: Kemény döntés volt nemet mondani az Atleticonak



A Bayern München szerdán bejelentette, hogy 80 millió euróért 2024-ig leigazolta Lucas Hernandezt az Atletico Madridtól.

A 23 éves francia védő a Bayernnek adott nyilatkozatában elmondta, büszke arra, hogy a világ egyik legjobb klubjában küzdhet meg az összes lehetséges címért, de nem felejtett el hálás köszönetet mondani a támogatóinak sem, érzelmes búcsút vett az Atleticotól.

Hogy miért is fűződik ennyire a piros-fehérekhez? A madridiak közleményében erről saját maga beszélt:




„Ez volt a legnehezebb és a legfontosabb döntés, amelyet a sportkarrierem során meg kellett hoznom. Az Atleti rengeteget jelent számomra, ugyanis ez az a hely, ahol játékosként és emberként is felnőttem. Itt lettem az a játékos, aki most vagyok.

Nagyon kemény döntés volt nemet mondani az Atleticonak, de végül úgy döntöttem, hogy új kihívást vállalok a Bayern Münchennél.

Mindenkinek köszönetet akarok mondani az Atletico Madridnál, beleértve a vezetőket, az edzőket, a csapattársaimat és a szurkolóimat ezért a 12 hihetetlen és felejthetetlen évért, amelynek során a klub részese lettem. Az Atletico mindig a szívemben marad.”

Lucas Hernandez a 80 millió eurós árával Virgil Van Dijk mögött a világ második legdrágább védője lett, de Mbappé, Dembele, Pogba után a negyedik legdrágább francia játékosnak is elmondhatja magát.

Lucas Hernández: Kemény döntés volt nemet mondani az Atleticonak
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top