Interjúk és nyilatkozatok

Lewa: Ideális esetben én lövöm a gólokat, a csapat pedig nyerRobert Lewandowski a francia Telefootnak adott exkluziv nyilatkozatának részletei.

A TV-társaság megkérdezte tőle, hogy ő-e a világ legjobb kilencese:

▪ Mindent megteszek, hogy az legyek, de most nem gondolok erre, és arra sem, hogy én vagyok-e a legjobb. Mindig bizonyítanom kell a pályán, ideális esetben én lövöm a gólokat, a csapat pedig nyer. Nagyon örülök az eddigi pályafutásomnak, a világ egyik legjobb csapatában játszom. (A Kicker hétfőn megjelenő interjújában elmondta, hogy eltudja képzelni a szerződéshosszabbítást is).

Lewa mindkét arcát megmutatta szombaton a Freiburg ellen. Az első videón egy csodálatosan kivitelezett gólt szerez. A másodikon pedig az elég gyengének mondható helyzetkihasználását bizonyítja. Jellemzően épp akkor, amikor a csapatnak feltétlenül szüksége lenne a hatékonyságára.A Bayern francia játékosairól:

▪ Három franciánk van most a csapatban. Franck Ribéryvel fantasztikus a kapcsolatom, ő egy nagyon vicces játékos, 35 vagy 36 éves, de nagyon profi a pályán és azon kívül is. Kingsley Coman is nagyszerű, szuper játékos. Hihetetlen potenciállal rendelkezik, nagyon gyors a labdával. Tolisso sérült, de mindig remekül játszik. Pavard ellen játszottam már, nagyon jó játékos, neki ez egy új lépés lesz a karrierjében – nagyon jó átigazolás a Bayern számára. Hernandez, ismerem őt is. Mielőtt ők itt voltak, sok spanyol játékosunk volt. Most franciául kell majd megtanulnunk.

▪ Franciaországról és arról, hogy a felesége nem akarta-e, hogy Párizsba igazoljon.

Igen, a múltban lett volna lehetőségem arra, hogy francia klubhoz igazoljak. De ez nem igaz, soha nem hallottam ekkora hülyeséget, ennek semmi alapja. Néha sok tényező játszik szerepet.

Lewa: Ideális esetben én lövöm a gólokat, a csapat pedig nyer
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top