Német Kupa

Kovac: Célunk, hogy gyorsan elintézzük a dolgotNiko Kovac rövidre fogta a szerda esti, Heidenheim elleni meccset megelőző sajtótájékoztatót.

A Heidenheimről: Csakúgy mint mindig, ezúttal sem lesz egyszerű feladatunk. Célunk, hogy megszerezzük az első gólt, hogy gyorsan elintézzük a dolgot.

A személyi helyzetről: Neuer és Alaba ma még nem edzettek, de jó úton vannak a javulás felé. Semmi több. Tolisso állapotával elégedettek vagyunk. Növeljük a terhelést és ezt az orvosokkal való egyeztetésekkel tesszük. De vele és Robbennek semmi esetre sem számolhatunk. Valószínűleg Sven Ulreich fog védeni.

A Dortmund elleni meccsről: Ki tudom zárni ezt a meccset. Ez a sajtótájékoztató a Heidenheim elleni mérkőzéssel kapcsolatos. Csak a Heidenheimre koncentrálunk.

A Freiburg elleni meccset követő felszólításáról: Tárgyilagos, szakszerű, kritikus de nyomatékos volt. Megadtam a formáját. De nem dobáltam üvegeket vagy ilyesmi – ellentétben.

A Heideiheim elleni kezdőről: Olyan csapattal fogok játszani, amelyről úgy hiszem, hogy megtudja nyerni a meccset.

Hogy akarnak érvényesülni a Dortmund ellen? Ki akarják tiltani őket az öltözőből? Megtiltják Maja méhecskének, hogy nézze a meccset? Pontosan így. (nevet)

Kovac: Célunk, hogy gyorsan elintézzük a dolgot
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top