Német Kupa

Négy gólt kaptunk a Heidenheimtől, de ott vagyunk az elődöntőben | Összefoglaló: FCB 5-4 FCH



Az első negyedórában ugyan vezetést szerzett a Bayern München, de a 15. percben Niklas Süle piros lapot kapott, a vendégek előtt pedig akadtak helyzetek. Egy fejesgóllal, illetve egy eltolódás utáni kontrával pedig meg is fordította a találkozót a Heidenheim.

A második félidőre nagyobb lendülettel jött ki a Bayern: az 53. percben a csk-szalagot viselő Thomas Müller szerzett szép gólt. Lewa adta neki a gólpasszt, majd a polák három perccel később be is talált – már a Bayern vezetett. A 65. minutumban Serge Gnabry is lőtt egyet, a német szélső góljával már 4-2 állt az eredményjelzőn. Tíz perccel később viszont a másodosztályú csapat is két újabb találatot jegyzett, Glatzel szerezte meg saját maga másodikját, majd harmadikját.

A végén, iksznél nagy helyzetbe került a Heidenheim, de szerencsére kimaradt a ziccer. A fordulás után viszont a Bayern a hajrában szerezte meg a győzelmet Lewa góljával! Kegyetlen meccs volt, a fő, hogy megvan a továbbjutás… és hát láthattunk egy óriási meccset! Jöhet a Klassiker!

FCB: Ulreich – Kimmich, Süle, Hummels, Rafinha (46. Lewandowski) – Thiago, Goretzka – Gnabry, James (46. Coman), Ribéry (24. Boateng) – Müller

FCH: Müller – Busch, Mainka, Beermann, Theuerkauf (73. Thomalla) – Griesbeck, Dorsch (51. Feick), Andrich – Schnatterer (67. Multhaup), Dovedan, Glatzel

Gólok: 1:0 Goretzka (12.); 1:1 Glatzel (26.); 1:2 Schnatterer (39.); 2:2 Müller (53.); 3:2 Lewandowski (56.); 4:2 Gnabry (65.); 4:3 Glatzel (74.); 4:4 Glatzel (77., tizenegyes); 5:4 Lewandowski (84., tizenegyes)

Piros: Süle (16)

Négy gólt kaptunk a Heidenheimtől, de ott vagyunk az elődöntőben | Összefoglaló: FCB 5-4 FCH
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top