Egyéb

Max Eberl nem zárja ki, hogy valamikor visszatér a BayernbeA Borussia Mönchengladbach sportigazgatója, Max Eberl a Playboy magazinnak elmondta, jelenleg nincsenek távozási szándékai, azt azonban nem zárta ki, hogy valamikor ismét a Bayern alkalmazásába kerüljön:

„Azt viszont nem tudom kizárni, hogy valamikor visszatérek Münchenbe. A Bayern München az a klub, amelynél felnőttem, amellyel mindig kapcsolatban álltam. Uli Hoeness a példaképem, a Gladbachnál való nehéz kezdeti időszakomban mindig nagyon nyílt volt velem és olyan tanácsokkal látott el, amelyek igazán a segítségemre váltak.”

Max Eberl a Bayernben nevelődött, 1991-ben profiszerződést is kapott, majd ’94-ben a Bochum játékosa lett. Münchenben eltöltött ideje alatt azonban csak 45 percet töltött profiként a pályán, a Gladbachban viszont 146 mérkőzésen is szerepelt.

Eberl neve korábban a Bayern sportigazgató-keresésekor merült fel, Philipp Lahm mellett róla diskuráltak Uliék – ezt a Bayern elnöke épp Hasan Salihamidzic sportigazgató bemutatásakor erősítette meg.

Mint ismert, Rummeniggét 2021-től Kahn fogja váltani, illetve Uli Hoeness visszavonulására is jó esély van – az ő utódjaként egyelőre senkit nem hoztak hírbe a Bayernnel.

Max Eberl nem zárja ki, hogy valamikor visszatér a Bayernbe
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top