Reakciók

Thomas Müller: „A Bayern tapasztalata volt a kulcs a Dortmund elleni 5-0-ban”

Thomas Müller a Bundesliga.com-nak adott interjút, amelyben elmondta, a kulcs a tapasztalat volt a két csapat között, a meccs győzelmében. Ugyanakkor megjegyezte, a kezükben van az első hely, de még sokat kell dolgozni.

A Bayern München 10 tagja, aki a Dortmund elleni mérközésen kezdett, már mind megtapasztalhatták, milyen bajnoki címet nyerni a Bundesligában. Összevetve a Dortmundot e tekintetben, mindössze egy játékos játszott, aki ugyanezt elmondhatja magáról: Lukasz Piszczek.

Thomas Müller, a Bayern München 2. számú csapatkapitánya / Fotó: Bundesliga.com

Thomas Müller elmondta,

Egy fiatal Dortmundot kaptunk az idei Klassikerben, és nyomás alá tudtok helyezni őket a kezdetektől.  Ám tudni kell, hogy ha az Allianz Arénában ekkora nyomás alatt vagy már az elején, nem könnyű a fiatal játékosoknak, különösen nem, ha teljes gázzal játszunk.

Hozzátette, hogy a pszichológia masszívan befolyásolta a kimenetelt a meccsnek – mint ahogyan teszi azt az élet egyéb területein is.

“A védekezőbb játékmód nem nekünk való” | Reakciók: FCB 5-0 BVB

„Győznünk kellett és most a cím a kezünkben van” – mondta Thomas Müller.

Müller megjegyezte, hogy „még hat meccs van hátra, és Düsseldorfba, valamint Nürnbergbe kell utaznunk a további pontokért. Ha a szerencse is velünk van, akkor megfelelően kvalifikáljuk a leendő mérkőzéseinket. Úgy véli, rég játszottak úgy, mint most a Dortmund ellen, és megjegyezte, hogy ez a győzelem semmit nem fog érni, ha az elkövetkező hat meccs nem olyan eredménnyel zárul, mint a terveikben szerepel.

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top