Átigazolási hírek

Sport Bild: Arp a nyáron csatlakozik



A Bayern február elején bejelentette, hogy leigazolja a HSV német tinicsatárát, Jann-Fiete Arpot. Az akkori megállapodás szerint a játékos szabadon dönthet arról, hogy 2019 vagy 2020 nyarán igazol a német Rekordbajnokhoz.

A Sport Bild szerdai magazinjában megjelentek szerint azonban eldőlt, hogy a 19 éves német U-válogatott csatár a következő szezonban már a Bayern játékosa lesz.

Hivatalos megerősítés az idény után várható. A müncheniek kereken három millió eurót és egyéb prémiumokat fizetnek érte a Hamburgnak. míg Arp markát négy évre szezononként öt millió eurós fizetés ütheti.

Mivel Arp jelenleg igencsak gyenge formában van, ezért azt még nem tudni, hogy a Bayern proficsapatában, amatőrcsapatában vagy kölcsönben lép-e pályára jövőben. A másodosztályban csak 382 percet játszott, gólt sem szerzett. A HSV II-ben is csak 5 meccsen lépett pályára és háromszor talált be. Játékával leginkább a válogatottban tudja felhívni magára a figyelmet.

Salihamidzic a Sport Bildnek: „Nem szokatlan, hogy a fiatal, tehetséges játékosok nem konstans módon fejlődnek. Fiete még keményebben fog dolgozni, hogy a következő fejlődési szintre küzdje fel magát.”

Sport Bild: Arp a nyáron csatlakozik
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top