Egyéb

BILD: Coman és Lewandowski összeverekedett



A BILD információi szerint Lewandowski és Coman a Bayern csütörtöki zártkörű edzésén összeverekedett egymással.

Mi is történt? Az edzés 11 órakor kezdődött. Amikor Niko Kovac a gyakorlat második felében a pozíciós játékot gyakoroltatta, Lewandowski pimaszkodott a franciával, amelynek következtében jött a szóváltás – majd repültek az öklösök. Kölcsönösen arcon vágták egymást.

A két játékost Süle és Boateng próbálta meg szétválasztani, de Coman és Lewandowski tovább akarta folytatni a verekedést – csak további játékostársak beavatkozásával sikerült szétszedni a feleket.

Lewandowski ezt a képet posztolta pár nappal ezelőtt Instagramra. Szegény Coman.



Hogyan reagált Niko Kovac? Először mindkét játékost be akarta küldeni az öltözőbe – majd átgondolva ezt Lewa és Coman is edzhetett tovább. A Bayern sztárjai állítólag meglepően fogadták Kovac döntését. A klub nem akarta kommentálni az esetet.

Úgy látszik ismer előkerült a Bayern téglája, aki az elmúlt években számos infót szivárogtatott ki a német lapnak. Nem csak nekik, az ESPN szakírója, Raphael Honigstein szerint egy magasrangú Bayern-játékos nem épp dícsérő hangnemben mondta el neki, hogy Kovac meccsre való felkészülése hasonlít Carlo Ancelottiéhoz…

BILD: Coman és Lewandowski összeverekedett
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top