Egyéb

BILD: Ezért verekedett össze Lewandowski és ComanMint ismert, Kingsley Coman és Robert Lewandowski egymásnak esett a Bayern csütörtöki zárt edzésén.

A BILD azt írja, hogy a két támadó nyilvánosan eddig a Bayern edzésein sem került egymással szóváltásba, ezért meglepetés volt ez az eset – a német lap felfedte, mi volt / mi lehetett a verekedés kiváltója.

A BILD infói szerint Lewandowskit régóta idegesítette Coman játékstílusa – a francia szélső túl sok öncélú cselezésbe bonyolódik, túl kevésszer játssza meg sikeresen a lengyel támadót. Különösen a Leverkusen elleni 3-1-es vereség alkalmával bosszankodott sokat Lewa Coman elfutásain vagy rossz beadásai miatt. A BILD úgy tudja, hogy Coman hasonlóképp vélekedik Lewandowskiról: Egoközpontú játékosnak tartja őt, a pályán való viselkedését pedig túl dívainak titulálja.

Nagy kérdés, Lewa és Coman a jövőben hogyan fognak együttműködni a pályán, mennyire próbálnak meg egymás kedvére tenni a különböző szituációkban. Egy biztos: Komoly figyelem fog rájuk hárulni a játéktéren.

Grafika / Illusztráció: BILD

 

BILD: Ezért verekedett össze Lewandowski és Coman
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top