Átigazolási hírek

Sport1: Alex Nübel neve ott van a Bayern cetlijénA Sport1 „exkluziv” információi szerint a Schalke kapusa, Alexander Nübel felhívta magára a Bayern München felelőseinek figyelmét.

A 22 éves kapus szerződése 2020-ig szól és ügynöke kijelentései szerint hamarosan elhagyhatja Gelsenkirchent. A Sport1 úgy tudja, hogy Nübel neve a német Rekordbajnok cetlijén is ott van.

A játékos ügynöke, Stefan Backs nyilatkozott a médiatársaságnak:  „Alexnek joga van elgondolkoznia a jövőjén. A jelenlegi szerződése nem egyoldalú. A Schalke jól járna, ha – csakúgy mint Neuerért -, Alexért is komoly összeget zsebelne be. Jó üzletet csinálnának.”
Az egyik legnagyobb kapustehetségnek tartott Nübellel természetesen szerződést hosszabbítana a Schalke:  „Mindent megteszünk azért, hogy Alex hosszútávon maradjon. Neki kell lennie a Schalke egyik arcának.” – mondta a kékek sportvezetője nemrégiben a BILD-nek.

Az ügynök nincs elragadtatva a hosszabbítás gondolatától: „A Schalkénak hónapokig lehetősége lett volna a megbeszélésekre, de nem tették meg. Ami az ő joguk. Nekünk viszont most nem alkalmas az időpont erre. Ez pedig a mi jogunkban áll. A Schalke még nem tisztázta a saját jövőjét, ami szintén egy nézőpont számunkra.”

Nübel január óta a Schalke elsőszámú kapusa, Ralf Fährmannt szorította ki. A Bayern ellen piroslapos eltiltás miatt nem védhetett.

Vajon a Bayern képes lenne kitenni Neuert a Bayern kapujából? A következő szezonra ez szinte biztosan kizárt. Ettől függetlenül akár még idejében bezsebelheti és akár kölcsön is adhatja Nübelt a német Rekordbajnok.

Sport1: Alex Nübel neve ott van a Bayern cetlijén
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top