Átigazolási hírek

Werner-ügy: A Bayern jócskán alulmúlja a Lipcse elvárásait



Timo Werner és a Bayern már rég megegyezett egymással, csak a transzfer esedékessége volt kérdéses – számolt be ismét a Sport Bild.

A Bayern vezetősége azonban eldöntötte, hogy a 2020 nyarán lejáró szerződése ellenére már idén nyáron, pénzért akarja a 23 éves német támadót. Legfőbb oka ennek, hogy Werner három poszton, Lewandowski helyén a középcsatár posztján, illetve a két szélsőtámadó poszton is bevethető.

Werner még soha nem nyújtott annyira állandó teljesítményt mint most a ligában: A legutóbbi négy meccsén mindig lőtt legalább egy gólt vagy adott egy gólpasszt (összesen 3-3 alkalommal). Az idei bajnokságban 26 bajnokin 14 gól és 5 gólpassz áll a neve mellett.

Kérdés mekkora összegért lesz hajlandó elengedni Timot a Lipcse – nincsenek jó alkupozícióban, hiszen jövőre ingyen igazolható lenne, mégis 60 millió eurós összegről álmodnak. Münchenben ezzel nem értenek egyet, a szerződése miatt a bajorok 25 milliót tartanak reálisnak érte, de maximum 40 millió euróra lennének hajlandóak emelni az ajánlatukat.

Werner ügynöke egyébként az a Karlheinz Förster, aki országon belül az egyik legjobb a szakmában, Süle átigazolását is ő intézte a Rekordbajnokhoz. További érdekesség, hogy Timo ugyanabba a suliba járt, mint annó Kimmich, illetve 2011-ig együtt játszott Gnabryval a stuttgarti akadémián.

Úgy tűnik csak idő kérdése, míg közös nevezőre jut a Bayern és a Lipcse.

Werner-ügy: A Bayern jócskán alulmúlja a Lipcse elvárásait
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top