Bundesliga

Kovac: Mats és James kérdéses, Tolisso talán leülhet a padra



Niko Kovac a Bréma elleni hazai bajnoki előtt tartott sajtótájékoztatót.

A Bréma ellen két közelgő meccsről: Két nehéz meccs vár ránk, de nagyon magabiztosnak érezzük magunkat és mindkét mérkőzést képesek vagyunk megnyerni. De először a bajnokira gondolunk, a kupameccs még sokkal odébb van – levonjuk a megfelelő következtetéseket az első mérkőzésből. A Bréma olyan ellenfél, amely jó formában van és amelyet komolyan kell vennünk.

Hummelsről: Mats ma már futott, jól érzi magát. Meglátjuk, hogy szombaton játszhat-e. Ha nem lesz 100 százalékos, akkor nem játszik. Van egy Boatengünk. A kupában Süle eltiltott lesz, tehát rászorulunk Matsra.

Jamesről: Problémái vannak a combjával, inkább félbehagyta az edzést. Még nem teljesen biztos, hogy játszhat. Egyébként Robbenen kívül mindenki fitt.

Tolissóról: Tolisso komoly előrelépésen ment keresztül, jól érzi magát. Ha az egészsége engedi, ismét leülhet a cserepadra. Ez attól is függ, ki állhat még rendelkezésünkre.

A kapuskérdésről: Ulreich egy erős támasz, jól fogja helyettesíteni Manuelt. Abszolút megbízunk benne, megérdemli a bizalmat. Neuer esetében nem fogunk kockáztatni, hagyjuk őt lassan, fokozatosan visszatérni. Nagyon optimista vagyok, hogy Sven jól fogja végezni a dolgát.

Ron-Thorben Hoffmann lesz a cserekapus, Tolisso akár a padra is leülhet | Forrás: FCB.de



Az Eintrachtról: Szurkolók a Frankfurtnak, hogy továbbjusson ma a Benfica ellen. Képesek rá.

Gnabryról: Arjen és Franck pár dologban még előtte jár, Sergének ennie kell ezt-azt, hogy megközelítse őket. De jó úton halad, az egy az egy elleni párharcokban erős, megvan a tempója és a technikája is, ráadásul nagyon gólveszélyes. Nagyon elégedettek vagyunk vele, ezért is hosszabbítottunk vele szerződést.

A csapat hozzáállásáról: Ha mindent meg tudunk valósítani a pályán, nagyon nehéz lesz nekünk gólt lőni. De alapfeltétel, hogy mindenkinek ki kell vennie a részét belőle.

A Bayernnel szóbahozott Nübelről: Nem fogom kommentálni ezt a dolgot, ezt Brazzora hagyom. Csak annyit mondhatok, hogy ő egy nagyon jó játékos.

Az Ajaxról: Abban az időben igazunk volt velük kapcsolatban, láttuk őket játszani ellenönk. Az Ajax nagyon frissen és dinamikusan játszik, nagyon tetszik a játékuk. A taktika egy dolog, de a szívügy egy másik. Az Ajax szívvel és szenvedéllyel játszott és ez többet ér bármi másnál. A csapatukat sajnos szét fogják vásárolni és a játékosaik nagyobb klubhoz igazolnak.

A leendő keretről: A keret összetétele a kulcs. A fiatalok űzik az idősebbeket, de tanulnak is tőlük. Ez döntő a mi keretünk számára. Létre akarunk hozni egy egyensúlyt.

Kovac: Mats és James kérdéses, Tolisso talán leülhet a padra
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top