Egyéb

Robben különleges motivációban részesült húsvéthétfőn

Arjen Robben különleges élményben részesült a Bayern hétfői edzésén: A húsvéti ünnepekre Münchenbe utazó családtagjai a Säbenerre is kilátogattak, hogy onnan támogassák szerettüket a visszatérés felé vezető úton. Felesége és három gyermeke mellett ott volt Arjen apja/ügynöke, édesanyja, illetve további rokonok is – összesen 15 családtag aranyozta be a visszatérésben reménykedő holland edzésnapját.

Robbennek november vége óta ez a hetedik visszatérési kísérlete – az előző napokban, hetekben tett pesszimistább nyilatkozatai ellenére szerencsére most újabb optimistább hangulatba került – nyilatkozta Kovac a hétfői sajtótájékoztatón. Nem véletlenül: Robben hosszú idő után először tudott ellenállást segítő súlyokkal teljes erejében sprintelni. Összesen 45 intenzív percet töltött el Thomas Wilhelmivel az edzőpályán. A gyakorlatok után állítólag sugárzott az örömtől.

Visszatérésének időpontja egyelőre kérdéses. A szezon végén távozó holland mindenesetre bízik abban, hogy az idei szezonban legalább még egyszer magára húzhatja a Bayern-mezt.

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top