Átigazolási hírek

Kahn: Nübelnek egyelőre maradnia kell a Schalkéban



Az elmúlt napokban Alexander Nübel nevétől volt hangos a Bayern-sajtó, a Schalke kapusát aprópénzért szerezhetnék meg a müncheniek – ha nagyon akarnák.

A Bayern leendő vezetőségi tagja, Oliver Kahn a DAZN médiatársaságnak nyilatkozott a 22 éves játékosról – el tudja képzelni Nübel megszerzését.

„Amikor Manuel akkoriban a Schalkéból a Bayernbe igazolt, nem volt egyszerű történet. De egy profinak ezt is el kell viselnie. Azt hiszem, hogy mentálisan is nagyon stabil, ezért: miért ne?”

Ulreich szerint nem lenne megfelelő döntés, ha Nübel a Bayernhez igazolna.

Annak viszont a Bayern legendás kapusa sem látja értelmét, hogy Nübel már ezen a nyáron Münchenbe igazoljon.

„Ez mind a jövő zenéje. Fejben most a Schalkéban kell ott lennie, maradnia kell, tapasztalatot gyűjteni, lépésről lépésre fejlődni és csak ezután elgondolkodni ezeken a dolgokon.”

A várhatóan 2020. január 1-jén „gyakornoki vezetőként” érkező, majd Kalle helyét átvevő Kahn további hasznos tanácsokat üzent Alex Nübelnek.

„Nem akarok kultúrális sokkról beszélni, de a Bayern München egy teljesen más világ. Ha az embernek még nincsenek meg a kapcsolatai, még nem válogatott kapus és nemzetközileg sincsenek érdemei, gyorsan visszaeshet. A megfelelő pillanatot kell kifogni a komoly átigazoláshoz.”

Kahn: Nübelnek egyelőre maradnia kell a Schalkéban
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top