Átigazolási hírek

Olasz sajtó: Bayern ajánlat Chiesáért és Zanioloért

Az olasz Tuttomercatoweb infói szerint a Bayern 45 + 5 millió eurós ajánlatot tett az AS Roma 19 éves olasz tehetségéért, Nicoló Zanilolóért, amelyet vissza is utasított a fővárosi klub.

Ha a Bayern akarja a támadót, nem lesz könnyű dolga, ugyanis jól tájékozott források szerint a Roma bárkit elenged, csak Zaniolót nem – írja a TMW. Korábban a BILD hozta összeköttetésbe őt a müncheniekkel, de állítólag a Juventus is intenzíven figyeli a játékost.



Korábban egy másik olasz válogatottat, a 21 éves Federico Chiesát is szóba hozták a klubbal – a Corriere dello Sport szerint a Bayern 70 millió eurót ajánlott érte a Fiorentinának, ennek valóságalapja egyelőre erősen kérdéses, de nem kizárható – az elmúlt pár évben többször is összeboronálták Chiésát a Bayernnel, szerződése 2022-ig szól.

A Bayern és a violák korábbi játékosa, Luca Toni a Sport Bildnek nyilatkozott róla: „Federico Chiesa Olaszország jelenlegi legjobb fiatal játékosa. Még lehetetlen megmondani, hogy elérheti-e Franck Ribéry vagy Arjen Robben szintjét. Gyors, mindkét lábával jól lő. Ő egy profi játékos.”

 

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top