Átigazolási hírek

Pépé hamarosan dönt a jövőjéről – kritériumai vannak



A L’Equipe szerint az Inter írásos, 70 millió eurós ajánlatot nyújtott be a Bayernnel is szóba hozott Nicolas Pépéért a Lille együttesének.

A 23 éves elefántcsontparti francia még nem döntött jövőjéről, de május 5-én, a Lyon elleni bajnoki után valószínűleg megteszi – ekkor dől el, hogy csapatával a második vagy a harmadik helyen végeznek a bajnokságban.

Pépé különböző kritériumokat figyelembe véve fogja meghozni a döntését: Olyan csapatba igazolna, ahol elegendő teret kap arra, hogy bizonyítsa gyorsaságát és cselezőkészségét, illetve ahol a szélsővédővel jól együtt tud működni. A lap szerint emiatt a La Liga és a PSG lehet a legvonzóbb számára, kérdés, hogy a Financial Fairplay miatt a párizsiak megtudnák-e szerezni őt.

A korábbi pletykák ellenére a Bayernnek még visszavan az ajánlattétel, de a Liverpool is nagy figyelmet szentel a játékos helyzetére.

Úgy tűnik a vártnál komolyabb feladat vár a müncheni vezetőségre, ha meg akarja győzni a francia liga egyik legjobbját. Érdeklődés hiányában azonban nem biztos, hogy a Bayern mindenáron ragaszkodni fog a játékos iránt…

Pépé hamarosan dönt a jövőjéről – kritériumai vannak
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top