Akadémia

Premier League International Cup győztes lett a Bayern II



A Bayern München amatőrcsapata először nyerte meg a kategóriájában neves Premier League International kupát, miután a döntőben megérdemelten, 2-0-ra legyőzte a Dinamo Zagreb U23-mas játékosait. Az első gól a távozás előtt álló Wriedt nevéhez fűződik a második félidő legelejéről, míg a győzelmet bebiztosító találat a 91. percben érkezett Meritan Shabani jóvoltából.

🔴 Felállás: Wagner – Türkkalesi, Mai, Awoudja, Mayer – Feldhahn, Shabani – Jeong (68. Rochelt), Wriedt, Franzke – Zirkzee (88. Nollenberger)

⚽ Gólok: 1:0 Wriedt (46.), 2:0 Shabani (90.+1)

A csapatok nehezen jöttek játékba – az első helyzet a horvátok előtt adódott, majd később is előttük adódtak az elvétve érkező, említésre méltó próbálkozások. A félidő végére Holger Seitz csapata is felmutatott valamit, Wriedt átadását Zirkzee vétette el. A második félidő első percében a 24 éves támadó végül saját maga szerezte meg a vezetést a Bayern számára, majd ezt követően futószalagon érkeztek az újabb lehetőségek: Feldhahn, Franzke, Türkkalesi, Wriedt és Nollenberger is növelhette volna az előnyt, ez viszont Meritan Shabaninak sikerült.

Jochen Sauer, a Campus vezetője: Gratuláció a csapatnak, az edzői stábnak és a komplett személyzetnek ezért a nagy presztízsértékű címért. A srácok egy lenyűgöző teljesítménnyel honorálták meg a nagyszerű tornájukat, különösen a második félidőben. Ez a győzelem hátszelet fog adni nekünk a hátralévő Regionalliga meccsekre.

Holger Seitz, a Bayern II edzője: Gratulálok a srácoknak és az egész stábnak! Európai topcsapatok ellen érvényesültünk. Ez mutatja, milyen magas kvalitásaink vannak a csapatban. Az első félidő kiegyenlített játékot hozott, de a szünet után egyre jobb lehetőségeket dolgoztunk ki és végül megérdemelten győztünk. Nagy köszönet a szurkolóinknak is, akik ezúttal is fantasztikusan támogattak munket. Az első komoly célunkat elértük ezzel a tornagyőzelemmel. A mai estét kiélvezzük, holnaptól viszont kezdődik a Schweinfurt elleni Regionalliga meccsre való felkészülés.



A Bayern útja a győzelemig:

Premier League International Cup győztes lett a Bayern II
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top