Akadémia

FCB II: Döntetlen Schweinfurtban, egy pont kell a bajnoki címhez



Két fordulóval a Regionalliga vége előtt nem tudta bebiztosítani a bajnoki címet a Premier League International kupát pár napja elhódító Bayern II, ugyanis csak egy 1-1-es döntetlent ért el a Schweinfurt otthonában. Holger Seitz csapata viszont 32 forduló után hat ponttal előzi meg az Eichstättet, azaz egy pontra van szüksége az első helyhez.

A kezdőbe bekerült Alphonso Davies is, aki bár gólt szerezni nem tudott, a mezőny egyik legjobbjának bizonyult. A Bayern irányított és dolgozta ki a több helyzetet, míg a hazaiak kontrákkal operáltak – így is szerezték meg a vezetést a félidő közepén. A második játékrészben az egyik túlkoros, Feldhahn 20 méteres lövésével lett meg az egyenlítés, később Davies, Wriedt és Köhn is megszerezhette volna a győzelmet jelentő találatot.

Holger Seitz: Szuper Regionalliga meccs volt mindkét csapat részéről. A Schweinfurt kiemelkedően csinálta a dolgát és nagyszerű jelenetei voltak, az 1-0-át remekül kijátszották. Az ellenfél kapuja előtti nagyobb következetességgel szerezhettünk volna még egy-két gólt. Vannak ilyen napok. Számomra az a fontos, hogy előre játsszunk, meglegyen a ritmusunk és lássa az ember, hogy nagyszerű futballistáink vannak. Azt hiszem ezt ma is láthattuk.



🔴 FCB II: Hoffmann – Yilmaz, Mai, Awoudja, Köhn – Feldhahn, Will (63. Rochelt) – Franzke (63. Jeong), Shabani, Davies – Wriedt

🔄 Padon maradt: Wagner, Senkbeil, Türkkalesi, Nollenberger, Zirkzee

⚽ Gólok: 1:0 Weiß (25.); 1:1 Feldhahn (52.)

A Bayern II egy bajnoki cím esetén egy másik Regionalliga tartományi győztessel meccsel a rájátszás elődöntőjében. A döntő győztese jut fel a Bundesliga III-ba.

 

FCB II: Döntetlen Schweinfurtban, egy pont kell a bajnoki címhez
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top