Átigazolási hírek

Fordulat Werner ügyében? „Nem tudom kizárni, hogy marad”



Ralf Rangnick csapata a Bundesliga utolsóelőtti fordulójában a bajnokesélyes Bayernt fogadja hazai pályán. Amennyiben a Rekordbajnok nem kap ki, sorozatbeli hetedik, rekordkiépítést jelentő bajnoki címét biztosíthatja be.

A nagy tét mellett külön érdekességet jelent a jó formában játszó Timo Werner személye is: 2020-ig szóló szerződése miatt eddig biztosnak tűnt, hogy a Lipcse eladja őt a Bayernnek, mielőtt ingyen távozik. Megbízható hírek szerint a német támadó már megegyezett a bajorokkal, úgyhogy más klub nem is igazán jöhet szóba nála.

Werner a hétvégén és a kupadöntőben is bizonyíthat a Bayern ellen.



Az RB edzője, egyben sportigazgatója, Ralf Rangnick egy kicsit megkavarta a kártyákat.

Nem tudom kizárni azt, hogy Timo csak 2020-ban távozik. Nyáron meglátjuk, hogy mi lesz – megy, vagy Julian Nagelsmann irányítása alatt még egyszer nekifut velünk a Bajnokok Ligájának. (…) Természetesen nem ez a legkedvezőbb eshetőség számunkra, de nem tudom kizárni, hogy ez fog történni.

Werner jövőjéről mindenképp Gulácsi és Orbán klubja dönt – ha nem engedik el őt nyáron, illetve nem hosszabbítja meg a szerződését sem, akkor 40 millió eurótól eshetnek el, a legutóbbi hét bajnokin öt gólt szerző és ugyanennyit előkészítő Timo pedig 2020-ban ingyen mehet a riválishoz. Korábbi nyilatkozatok szerint ezt mindenképp elkerülné az energiaitalos csapat.

A Wernerrel kapcsolatos híreinket itt találjátok meg egy csokorban.

Fordulat Werner ügyében? „Nem tudom kizárni, hogy marad”
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top