Átigazolási hírek

Angol sajtó: Odoi reméli, hogy nyártól a Bayernben folytathatja



A Daily Mail szerint Callum Hudson-Odoi, a Chelsea tehetsége reméli, hogy a vártnál korábban, már szeptemberben visszatérhet Achilles sérüléséből  –  ráadásul reményei szerint a Bayern színeiben teheti ezt meg.

A lap szerint a bajorok továbbra is élénken érdeklődnek a 18 éves játékos nyári leigazolása iránt, a Mirror pedig azt is írja, hogy a londoniak erősen gondolkodnak azon, hogy a hatályban lévő átigazolási tilalmuk ellenére mégis komolyabb pénzt csináljanak Odoi eladásából – amennyiben az angol válogatottban is bemutatkozó technikás játékos nem fogadja el a Chelsea szerződéshosszabbítási ajánlatát. Callum januárban már előszerződést is köthet leendő klubjával.

A srác egyébként nagyon jóban van Alphonso Daviesszel, múltkor az instán tartottak élő videópartit. Többször is kedvelt Bayernnel kapcsolatos bejegyzéseket, de a müncheniek is nyíltan kezelik az érdeklődésüket iránta. Legutóbb, CHO súlyosabb sérülését követően Hoeness nyilatkozott róla:

„Rummenigge és Salihamidzic azt mondták, hogy ő egy érdekes játékos, azt hiszem ezt továbbra is így gondolják. Most egyelőre nem gondolunk rá, de azt hiszem a későbbiekben is gondolkodni fogunk rajta.”

Angol sajtó: Odoi reméli, hogy nyártól a Bayernben folytathatja
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top