Akadémia

Regionalliga győztes lett a Bayern II



A Bayern amatőrcsapata a 33. fordulóban, a Fürth II elleni 3-1-es győzelemmel bebiztosította a Regionalliga elsőséget – a Premier Leaugue International Cup megnyerése után tehát újabb dicsőséget könyvelhetett el az U23-mas gárda.

A harmadosztályba való feljutáshoz azonban még elválasztja egy-két meccs Holger Seitz csapatát: A Regionalliga Nord (észak) győztesével, azaz a Wolfsburg II-vel mérkőzik majd meg a döntőbe jutásért.

A Fürth elleni meccs elejétől a Bayern volt a meghatározó csapat – Wriedt két helyzetét követően Lukas Mai egy beadás után szerezte meg a megérdemelt vezetést – Jeong és Zirkzee is duplázhatta volna az előnyt, de az ellenfél kapusa résen volt, a vendégeknek is volt egy-két veszélyesebb helyzetük, kapufájuk is. Fordulás után egyenlíthetett is volna is a Fürth, de a Bayern az utolsó 20 percben elintézte a bajnoki címet: Yilmaz és Wriedt is gólt lőtt. Az utolsó percben jött a vendégek szépítőgólja.



🔴 Wagner – Yilmaz, Mai, Awoudja, Köhn – Feldhahn, Will (63. Shabani) – Rochelt (83. Franzke), Wriedt, Jeong – Zirkzee (63. Nollenberger)

🔄 Padon végezte:  Scheller, Mayer, Senkbeil, Türkkalesi

⚽ 1:0 Mai (28.), 2:0 Wriedt (72.), 3:0 Yilmaz (80.), 3:1 Danhof (90.)

Regionalliga győztes lett a Bayern II
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top