Átigazolási hírek

Sky: Lewa hosszabb szerződést szeretne a BayerntőlA német Sky cáfolta a Kicker pletykáját, miszerint Lewandowskiért ajánlatot nyújtott be a PSG és a MU a Bayernnek.

A Sky infói szerint Robert mindenképp maradni akar a Bayernben, de a naprakész olvasók számára ez nem is okozhat különösebb meglepetést: Lewa már januárban kijelentette, hogy a nyári átigazolási szándéka ellenére eltudja képzelni azt, hogy a Bayernnél fejezze be a pályafutását, de a Sport Bild két és fél hónapos infói szerint is régóta tervben van a szerződéshosszabbítás.

Lewa sokáig a BL-góllövőlistát is vezette, nemrég elhódította a Bundesliga leggólerősebb idegenlégiósa „címet” és az idei kiírásban is ő kapja majd az aranyágyút. 44 tétmeccsen 35 gólt lőtt és 13-mat készített elő.

Az ütőképes igazolások hiánya miatt többször is panaszkodó Lewa annyira részese akar lenni az újjáépülő Bayernnek, hogy a Sky infói szerint a 2021-ig szóló szerződését 2023-ig vagy 2024-ig hosszabbíttatná meg, míg a klub állítólag csak egy 2022-ig szólóval kínálná meg őt.

A Lewa érdekeit képviselő Pini Zahavi a szezon végén, nyugalomban tart megbeszélést a Bayern vezetőségével. Valószínűleg egyezségre is jutnak valahogy, egy éven nem fognak összeveszni.

Sky: Lewa hosszabb szerződést szeretne a Bayerntől
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top