Egyéb

Csapatülést hívtak össze a játékosok – Kovac nélkül



A Sport Bild információi szerint a Bayern vezérjátékosai csapatülést hívtak össze a múlt szerdai edzést követően – Niko Kovac és az edzői stáb nélkül.

Négy játékos lépett a csapat elé – Robert Lewandowski, Franck Ribéry, Thiago és Rafinha, akik az összetartás jegyében szólaltak fel. A vezérgondolat szerint mindenkinek alá kell rendelnie magát a duplázásnak.

A lap szerint főként ennek tudható be, hogy a csapatösszejövetel hatására a Bayern jó teljesítménnyel ütötte ki a Frankfurt csapatát és az első címet már bezsebelte, de Renato Sanches gólöröme is az összetartást volt hivatott bizonyítani.



Szintén a BILD írt arról, hogy Arjen Robben a Frankfurt elleni meccs előtt kezdőtagságot „követelt” Rummeniggétől, egy nappal a csapatülést követően, múlt csütörtökön látogatott el Kalle irodájába. A Bayern főnöke Kovac kezébe adta a döntést. A horvát edző a csapaton belül azt kommunikálta, hogy kétgólos vezetés esetén állhatnak be a búcsúzók.

A szombati bajnoki ünneplés közben Rummenigge nyilatkozta: „Csütörtökön mondtam: „Meglátod, hogy az edző mindenképp bevet téged. Beállsz és megszerzed a gólodat.”

Ilyen hírek kiszivárgása és megjelenése mellett jelentősen csökkennek Niko Kovac esélyei arra, hogy jövőre is a Bayern vezetőedzőjeként dolgozhasson…

Csapatülést hívtak össze a játékosok – Kovac nélkül
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top