Interjúk és nyilatkozatok

Lewa szerint Sané azonnal jobbá tenné a csapatot



Robert Lewandowski a Bayernben eltöltött évei során többször is kifejezte, hogy világklasszis és nem feltétlenül pedig ígéretes játékosokra van szükségük. Úgy tűnik a bajorok idén nyáron megfelelő erősítésekkel operálhatnak. A Bundesliga lengyel gólkirálya egy rövid sajtóbeszélgetésen vett részt és persze a jelenlegi legforróbb Bayernnel hírbe hozott játékosról is nyilatkozott.

Az átigazolásokat illetően a Bayern még nem mondta ki az utolsó szót. Tudom, hogy történni fog valami – az átigazolási időszak el sem kezdődött, de már van két játékosunk. (…) Olyan minőségre van szükségünk, amely a Bayernt egy fokkal azonnal jobbá teszi. A Bayernnél nincs időd. Az első játéknaptól kezdve feljebb kell emelned az egész csapat kvalitását.

Arra a kérdésre, hogy Leroy Sané is beletartozik-e ebbe a kategóriába, Lewa nyíltan válaszolt:

Igen, világos. Ő egy nagyszerű játékos, aki nagy kvalitásokkal és potenciállal rendelkezik. Sokszor láttam már mennyire jó játékos. Az ilyen játékosok azonnal, az első mérkőzéstől fogva egy szinttel feljebb emelnek és jobbá teszik a csapatot.



Május közepén Arjen Robben is hízelgő szavakkal illette a 23 éves szélsőjátékost.

„Európában van egy pár kivételes tehetség és ő biztosan egy közülük. Az elmúlt időszakban sajnos nem játszott túl gyakran a Manchester Citynél, viszont ő egy nagyon jó és gyors játékos, jó az egy az egy elleni párharcokban és képes gólokat szerezni. Szóval azt hiszem, hogy ő egy igazán jó játékos (…) Természetesen nem tudom azt mondani, hogy megfelelő személy a Bayernbe, ezt másoknak kell eldönteniük, erre vannak kijelölt emberek a klubnál. De ő egy jó játékos.”

A elszaporodó Sané pletykák úgy tűnik nem véletlenek, most már szinte minden lap a Bayern érdeklődéséről tudósít. Az alaptalan hírekkel általában nem dobálózó angol Times is azt írta, hogy Pep zöld utat adott Sanénak a távozásra. Ügyében a csapat és honfitársat, Ilkay Gündogant kérdezte a Sport Bild:

„Ha egy játékos a maga klasszisával nem játszik egy párszor, akkor normális dolog, hogy automatikusan átigazolási pletykák veszik körül. A jövőbeni terveiről Leroynak kell nyilatkoznia, nem fogok nyílt tanácsokat osztogatni neki. Ahogy az edzőnk is elmondta, a klub feltétlenül meg szeretné tartani őt. Nagyon jól ismerem Leroyt és pontosan tudom, hogy mindenhol érvényesülni tud, és fog is.”

Várjuk a fejleményeket…

Lewa szerint Sané azonnal jobbá tenné a csapatot
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top