Akadémia

FCB II: 3-1-es vereség a rájátszás első meccsén



A Bayern II 3-1-re kikapott a harmadosztályért folytatott párharc első mérkőzésén idegenben, a Wolfsburg II otthonában. Az AOK stadion 4552 nézője között ott volt Hoeness és Salihamidzic is.

Holger Seitz 4231-es rendszerben küldte fel a csapatot, a hétvégén bajnokságot ünneplő Hoffmann kapus és Davies is bekerült a kezdőbe. Ott volt elől Wriedt, Jeong, Zirkzee is, tehát a jelenlegi legjobb rendelkezésre álló támadókkal állt fel a Bayern.

Az első félidő jó iramban kezdődött, de már az 5. percben hátrányba kerültünk. Egy Hoffmann parádé utáni szögletből a hazaiak szerezték meg a vezetést és ezután is ők veszélyeztettek. Idővel a Bayern egyre inkább lendületbe került, Daviesnek és Jeongnak is volt veszélyes támadása, végül a hazaiak szereztek újabb szöglet utáni találatot. Szépítésként is a Wolfsburg talált be, a 44. percben Zirkzee szorításában Ziegele juttatta saját kapujába a labdát. A 2-1 egész jó eredmény lett volna a Bayernnek, de a 45+4.-ben egy kontra után ismét kettő volt közte, Hanslik volt eredményes.



 

A második félidő nem hozott ennyi történést, a Bayern eleinte jobban irányított, de nem sokszor került veszélyes helyzetbe – akkor is hibázott. A játékosok és az edzői stáb természetesen csalódottan nyilatkoztak, mindenki jobb eredményre számított.

Május 26-án, vasárnap jön a müncheni visszavágó a Grünwalder stadionból. Az idegenbeli gól sokat számít a Bayernnek, reméljük minél többen látogatnak ki a stadionba is. Ha sikeresen veszi a párharcot Seitz csapata, akkor jövőre már a harmadosztályban vitézkedhet a Kisbayern.

🆚 Menzel – Saglam, Klamt, Ziegele, Neuwirt, Franke – Justvan (78. Möker), May, Rizzi (70. Condé) – Hanslik (87. Stutter), Kramer

🔴 Hoffmann – Yilmaz, Awoudja, Mai, Köhn – Feldhahn, Shabani – Jeong, Wriedt, Davies – Zirkzee (64. Rochelt)

🔄 Früchtl, Mayer, Senkbeil, Zaiser, Türkkalesi, Nollenberger

⚽ 1:0 Rizzi (6.), 2:0 Hanslik (33.), 2:1 Ziegele (44./Eigentor), 3:1 Hanslik (45.+3.)

FCB II: 3-1-es vereség a rájátszás első meccsén
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top