Akadémia

Bajnok lett a Miroslav Klose irányította Bayern U17



Miroslav Klose rögtön az első idényében megnyerte az U17-es Délnémet bajnokságot a Bayern Münchennel.

A szezon utolsó hazai meccsén, egy fordulóval a vége előtt 4-2-re nyertek a fiatalok Malik Tillman két, illetve Jamie Lawrence és David Harolt egy-egy góljával az ingolstadtiak ellen.

Jochen Sauer, a Campus vezetője: Gratuláció a csapatnak és Miroslav Klosénak illetve a teljes edzői stábnak. A csapat kiemelkedően teljesített. Különösen szeretném kihangsúlyozni, hogy az idei szezonban nagyon fiatal csapattal indultunk – gyakran hét-nyolc játékosunk is a fiatalabb korosztályból került a pályára. Nagyon büszkék vagyunk, hogy sorozatban harmadszorra is megnyertük a Délnémet bajnoki címet. Most a Német bajnokság végjátákára koncentrálunk.

Timothy Tillman tesója, a 16 éves Malik két gólt szerzett. Idén tízszer az U19-esek között lépett pályára.




Miroslav Klose, az U17 vezetőedzője: Hihetetlenül büszke vagyok a csapatra! A srácok lenyűgözően fejlődtek és megérdemelten győztek ma. Azokat a dolgokat, amelyeket eszközölni akartunk, szuperül megértették és vitték véghez a pályán. Nagy köszönet jár a csapat mögötti csapatnak, egyszerűen nagyon jó munkát végeztek, ez látszik a csapaton is. Egy nagyon fiatal csapattal indultunk a szezonnak és tudtuk, hogy csak magunknak kell bizonyítanunk. Hogy futballszakmailag ilyen erősen játszottunk az egyszerűen fantasztikus. Most jöhetnek az utolsó bajnoki meccs, ezután pedig már alig várjuk a német bajnokság végjátékát.

A Bayern vélhetően az 1. FC Köln csapatával játssza a bajnoki elődöntőt, amelynek első, hazai felvonására június 5-én kerül sor Münchenben, míg a visszavágót június 8-án rendezik.

Az alábbi linken megtekinthetitek az U17-es keretet és a főbb statisztikákat, illetve az U17-es Délnémet bajnokság állását egy fordulóval a vége előtt:

Bajnok lett a Miroslav Klose irányította Bayern U17
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top