Átigazolási hírek

Utánpótlás: Jonathan Meier a Bundesligába igazolt

A 19 éves védő 2012 óta volt a Bayern kötelékében és az elsőosztályú Mainz csapatában folytatja pályafutását.

Jonathan Meier nagy lépést tett előre, ugyanis 2022-ig szóló szerződést írt alá az elsőosztályú Mainz együttesével.

Jochen Sauer, a Campus vezetője: Joni Meier kérte, hogy a fejlődésének következő lépcsőfokát az FSV Mainz 05-nél tehesse meg. Köszönjük a folyamatos példaértékű hozzáállását, és minden jót kívánunk neki az új klubjánál. Nagy érdeklődéssel fogjuk figyelemmel kísérni a fejlődését.

Rouven Schröder, a mainziak sportvezetője: Jonathan Meier az 1860 és a Bayern München utánpótlásközpontjában lenyűgöző kiképzésben részesült. Gyors, dinamikus, megtestesíti a modern balhátvédek tulajdonságait és ez a támadókvalitásaira is érvényes. Jonathan ezenfelül egy nagyon jó karakter, aki a legmagasabb szintre akar továbbfejlődni. Ez nagyon jól illik a profilunkba.

Jonathan Meier: A Mainz egy nagyon jó klub, hogy fiatal játékosként megtegyem a következő lépést. Itt a Bundesligában is sikerrel építenek a fiatal tehetségekre és a folyamatos fejlődésükre. Örülök a klubnak és a városnak, keményen fogok dolgozni, hogy elérjem a célomat, azaz a Bundesligát.

Meier 2012 óta játszott a Bayernben, előtte pedig az 1860 Münchennél pallérozódott. Téli combsérüléséig meghatározó játékosa volt a feljutást elérő Bayern II-nek is. A második félévben nem lépett pályára, viszont az elmúlt időszakban már rendszeresen edzett.

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top