Átigazolási hírek

Hivatalos: Marco Friedl marad a BrémábanA Bayern München bejelentette, hogy Marco Friedl nem tér vissza a kölcsönből és továbbra is a Werderben folytatja pályafutását. A 21 éves védő 2018 januárjában került kölcsönben a zöldekhez, azóta 16 bajnokin és két kupameccsen lépett pályára. Az osztrák balbekk összesen 10 évet töltött el a Rekordbajnoknál, egy-egy alkalommal a Bajnokok Ligájában és a Bundesligában is szerepet kapott.

Hasan Salihamidzic: Marco mindig mindent megtett az FC Bayernért, most a következő lépést teszi meg. Minden jót kívánunk neki a jövőben.s

Frank Baumann, a Werder ügyvezetője: Nagyon elégedettek vagyunk Marco fejlődésével és már rég jeleztük, hogy szívesen működnénk vele tovább is együtt. Marcoval és a Bayernnel is kellemes megbeszéléseink voltak, örülünk, hogy hosszútávon is a Werderhez tudtuk láncolni őt.

Marco Friedl: Az első pillanattól kezdve nagyon jól éreztem magam a Werdernél. Nem az elmúlt hónapokban kezdtem el érezni, hogy sportszakmailag itt valami fejlődik. Örülök, hogy a jövőben is kivehetem a részem ebből a fejlődésből. A Bayernnél nagyon jó kiképzésben részesültem és hálás vagyok a klubnak a támogatásért.Szívesen tekintek vissza a Münchenben eltöltött időszakomra.

Hivatalos: Marco Friedl marad a Brémában
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top