Átigazolási hírek

Sanénak örülnének a játékosok, de pénzügyileg „nehéz lesz” megszerezni

Mint ismert, a Bayern München le akarja igazolni Leroy Sanét a Manchester Citytől – a 23 éves szélső Ribéry és Robben távozása után a Bayern egyik új arca lehet, így kifejezetten vonzó lehet számára a bajorok érdeklődése.

Sanénál állítólag csak a City és a müncheniek jöhetnek szóba, a jelenlegi klubja ezen a héten tesz egy utolsó próbát a játékos szerződésének meghosszabbítására. Vélhetően visszamondja majd, ezt követően pedig a két klub bonyolódhat megbeszélésekbe. A vezetőség az elkövetkezendő két hétben, még a nyári vakáció előtt lerendezné az átigazolá(soka)t.




Kérdés mennyit kóstálna összesen a Sané-pakk. „Még nincsenek pontos adataim, de azt hiszem, hogy pénzügyi tekintetben nagyon nehéz lesz.” A Bayern elnöke nem csak az átigazolási díjra, hanem a játékos bérére is gondolt, amely a 10 millió eurót is meghaladhatja. A Football Leaks szerint 2016-ban, három évre 28 millió eurót garantált Sanénak a City, amelyet az új szerződésért jelentősen megemelne a sejk.

A Sport Bild továbbá úgy tudja, hogy Sané neve természetesen beszédtéma volt a Bayern öltözőjében és a játékosok általános véleménye pozitív volt vele kapcsolatban – még akkor is, ha ismert: Leroynak változtatnia kell a magatartásán – részben Löw is ezért hagyta ki őt a VB-keretből, de Pep Guardiola sem teljesen elégedett vele. Coman és Gnabry is elismeri, hogy szükség lesz legalább még egy gyors szélsőre ahhoz, hogy elérjék a szezonra kitűzött céljaikat.

Pár napja Robben és Lewa is nyilvánosan fejezte ki, hogy Sané erősítést jelentene a klub számára.

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top