Összefoglalók

Győztes sörmeccsel búcsúztatta a szezont a Bayern



A Bayern München 4-2-re nyerte a fennállásának 100. évfordulóját ünneplő bajor SpVgg Lindau elleni barátságos mérkőzést. A 8000 fő előtt lejátszott meccsen pályára lépett pár profi, de a keretből sokan, többek között Ribéry, Robben, Rafinha vagy Lewandowski sem volt már ott.

Természetesen a Bayern irányította a sörmeccset, de a hazaiak előtt is adódtak jócskán lehetőségecskék. Türkkalesi és Will góljai után szépített, a második félidőben ideiglenesen egyenlített, de majdnem a vezetést is megszerezte is a kilencedosztályúnak megfelelő csapat. A meccs utolsó perceiben egy öngól és Coman találata mentette meg a Bayern becsületét, amellyel 4-2-re módosult a meccs végeredménye.

🔴 Ulreich (46. Früchtl) – Türkkalesi (46. Zaiser), Süle (46. Hummels), Senkbeil, Davies (46. Jelisic) – Tolisso (46. Sanches), Will – Franzke (46. Batista Meier), Shabani (46. Kimmich), Gnabry (46. Coman) – Zirkzee

⚽ 0:1 Türkkalesi (22.); 0:2 Will (25.); 1:2 Gaye (44.); 2:2 Bolic (73.); 2:3 Fritzler (82., öngól); 2:4 Coman (89.)

A Bayern profijátékosai július 8-áig, azaz öt és fél héten keresztül vakációzhatnak. Jó pihenést nekik, mi pedig köszönjük az egész szezonos figyelmet!

Győztes sörmeccsel búcsúztatta a szezont a Bayern
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top