Átigazolási hírek

Ancelotti és Ronaldo is csábítja Jamest

Niko Kovac maradásával James Rodriguez maradási esélyei is jelentősen csökkentek a Bayernnél – Zinedine Zidane miatt a Real Madridnál sem számítanak már rá.

Egyik új célállomásként a Napolit emlegeti a nemzetközi sajtó. Nemrég a spanyol AS számolt be arról, hogy a kolumbiait jól ismerő és rendszeresen játszató Carlo Ancelotti olaszba csábítaná őt a világoskékekhez. Sőt. Állítólag a klub és James között a megegyezés is megszületett, csak a Rodriguez játékjogát gyakorló Realnak és a Serie A második helyezettjének, a Napolinak kell a transzferdíjat illetően dűlőre jutnia.

A BILD információi szerint nem csak Ancelotti akarja elcsábítani a játékost, ugyanis Cristiano Ronaldo Facetime-on keresztül üzent az exkollégájának, hogy meggyőzze őt a Juventusról. A két játékosnak ugyanúgy Jorge Mendes az ügynöke, mint Renato Sanchesnek is, akinek a sorsa egyelőre még kérdéses a klubnál.

A Bayern és a játékos menedzsmentje az elkövetkezendő napokban tart megbeszélést, írja a BILD. Egy biztos: A Bayern nem fogja megvenni, majd pénzkeresés céljából azonnal továbbadni őt, ezt Rummenigge a duplázós ünnepség után ismét határozottan kijelentette.

James június 14-től Copa Americán vesz részt válogatottjával. Addigra az szinte biztosan kiderül, hogy a Bayern élni fog-e a 42 millió eurós opcióval vagy sem.

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top