Átigazolási hírek

Angol sajtó: Hudson-Odoi szerződést hosszabbíthat a Chelseaval



A londoni Evening Standard napilap szerint a Chelsea kisebb áttörést ért el Callum Hudson-Odoi szerződéshosszabbítási ügyének kapcsán, amelynek következtében mindkét fél reméli, hogy pozitív végkimenetelűek lesznek a tárgyalások és öt évvel meghosszabbítja szerződését az angol válogatott játékos.



Az ügy hátterében a Chelsea átigazolási tilalma, Eden Hazard távozása és az Odoinak kevés lehetőséget biztosító Maurizio Sarri vezetőedző vélhető váltása állhat. Az EL-győztes olasz szakember a Juventusban folytathatja a dirigálást. Callum Achilles-ínja hetekkel ezelőtt szakadt, de a vártnál gyorsabban gyógyul, a klub reménye szerint akár a szezon kezdetére is bevethetővé válhat.

Mint ismert, a Bayern télen feltétlenül meg akarta szerezni őt, de a klub rámenőssége és a vártnál gyengébb ajánlat miatt az angolok megtiltották a játékos távozását. Christian Falk szerint a bajorok továbbra is a soraikban tudná az angol tehetséget. Úgy tűnik a vártnál nehezebb feladat várhat a Robbéry utód megtalálásában…

Angol sajtó: Hudson-Odoi szerződést hosszabbíthat a Chelseaval
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top