Átigazolási hírek

BILD: HUMMELS KÖZEL A DORTMUNDHOZ



A BILD és a Sport Bild infói szerint a Dortmund szeretné visszaszerezni Mats Hummelst a Bayerntől, és már a konkrét tárgyalásokat is megkezdte a Rekordbajnokkal a 30 éves védő ügyében. A hírt később a Sky is megerősítette.

Hummels ezek szerint már rábólíntott az ex-csapatának ajánalatára. A Bayern tájékoztatta Kovacot a kérelemről, amelyet állítólag el is fogadott a horvát, nem áll a játékos útjába. Hummels ezzel szinte biztosan visszatér a BVB-hez.




Hummelset a BILD szerint 15-20 millióért, a Sky szerint kereken 30 millióért engedheti el a Bayern. Mats kezdőtagsága Lucas és Pavard érkezésével bizonytalanná vált, a klub sem foglalt nyíltan állást a saját nevelésű játékos mellett. Korábban nyilatkozott is arról, hogy szóba jöhet a váltás. A források szerint Hummels fizetéscsökkenésbe is belemegy, „csak” 10 millió eurót kapna a jelenlegi 12 helyett.

Úgy tűnik a Dortmund igencsak komolyan gondolja, hogy borsot törjön a Bayern orra alá – Brandt, Hazard és Schulz leigazolása után Hummels aprópénzért való megszerzése is komoly erősítést jelenthet számukra. Vajon a Bayern pótolhatja Matsot, vagy három belsővédővel tervez Niko Kovac?

BILD: HUMMELS KÖZEL A DORTMUNDHOZ
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top