Átigazolási hírek

Tíz update a pletykákról: Werner, Bale, Hummels, Müller, Sané, Robben…Egy csokorba szedtük az elmúlt napokban megjelent, kisebb-nagyobb realitással bíró pletykákat. Mint mindig, természetesen ezúttal is forrásmegjelöléssel. 😉 

Werner jelenleg nem akar hosszabbítani

A Lipcsétől elköszönő Ralf Rangnick a Kickernek nyilatkozott: „Jelen pillanatban nem akarja meghosszabbítani a szerződését, nem is is tűnt fel olyan klub, amelyik előállt és elmondta volna, hogy akarja őt. Folytatjuk a kommunikációt Timoval és az ügynökével. Június 30-ig én vagyok a sportigazgató, megpróbálunk addig olyan megoldást találni, amely minden résztvevőnek megfelelő. Nem hiszem, hogy jó ötlet Timótól, ha az új szerződés nélkül vág neki az új idénynek. Nehézségei adódhatnak a szurkolókkal.”

Korábbi hírek szerint a Bayern már megegyezett Timoval, így lehetséges, hogy a Rekordbajnok az idővel játszik – a lehető legkisebb összegért akarják megkaparintani a német támadót. A Lipcse mindenképp el akarja őt adni, ha nem hosszabbítja meg a szerződését.

A Bale pletyka egy  hülyeség, állítja az ügynök

Az angol Sun a hétvégén a walesi Gareth Bale-t boronálta össze a Bayernnel – szerintük a bajorok egy évre kölcsönvennék a Real szélsőjét. A játékos ügynöke, Jonathan Barnett az ESPN-nek elmondta, ez a pletyka egy hülyeség.

Thomas Müller horribilis ajánlatot kapott Kínából

A Kicker szerint Müller évi 25 millió eurós ajánlatot kapott egy kínai csapattól, amely 10 millióval több, mint amit a Bayernben keres. Thomasnak természetesen még nem áll szándékában távozni a müncheniektől – főleg nem Kína irányába.

Leroy Sané továbbra sem döntött a jövőjéről

A Kicker szerint Sané beszélgetni akar Pep Guardiolával a jövőről. Sané sem tudja, hogy meghosszabítsa-e a szerződését vagy a Bayernbe igazoljon – függ a katalán mestertől és annak hosszabbtávú jövőjétől is. Az angol Mirrortól közben olyan hírek merültek fel, hogy a City legalább 112 millió euróért válna meg Leroytól.

Hummels ügyében még nincs megegyezés – német lapok cáfolják a BILD hírét

A magabiztos BILD-del ellentétben a Spiegel és a Kicker is azt írja, hogy a Bayern és a Dortmund között még nem született megegyezés Hummels sorsáról. A bajorok állítólag több pénzt akarnak a szóban forgó 20 millió + bónuszoknál. Ami biztosnak tűnik, hogy Hummels mindenképp visszatérne a korábbi klubjához.Jeongot nagyon akarja a Freiburg

A Kicker szerint továbbra is a Freiburg számít a legfőbb esélyesnek a dél-koreainál – a konkrétumok azért nem haladnak, mert Jeong nem tartózkodik az országban és nem tud részt venni az orvosi vizsgálatokon. Továbbá a két klub sem egyezett meg minden részletben. A 19 éves tehetség a Sky szerint még ezen a héten megjelenik a freiburgi sportorvosoknál.

Rodrigo a Bayern egyik prioritása

A Kicker szerint az Atletico Madrid hatosa továbbra is a Bayern egyik fő célpontja lehet az idei átigazolási piacon. A német lap szerint a bajorok informálták a matracosokat, hogy élnének a 70 millió eurós záradék kifizetésével. A legfőbb rivális továbbra is a Manchester City lehet. Ha minden igaz, Rodri az elkövetkezendő pár napban dönt a hogyan továbbról.

Arjen Robben hamarosan dönt a jövőjéről

A Bayerntől távozó holland részt vett a klub legutóbbi kosármeccsén, ahol elmondta, 1-2 hét múlva döntés születik a jövőjéről – számolt be Torben Hoffmann, a Sky tudósítója.

Lukas Mai még fontolgatja a maradást

A Sport1 szerint a Bayern 19 éves középhátvédje egyelőre elemzi a klubnál lévő helyzetet, mielőtt végleges döntést hoz. Hummels és Boateng távozása esetén eltudja képzelni, hogy maradjon – de csak akkor, ha megkapja a lehetőséget. Egyébként pedig a Nürnberg szívesen a soraiban látná őt.

James Rodriguez közel a Napolihoz

A nápolyi CRC rádióadás szerint a Real és a Napoli megegyezett James Rodriguez kölcsönszerződéséről, az olaszoknak egy évre 10 millió eurót kell fizetniük a madridiaknak a kolumbiaiért. Ezt követően azonban a Napolinak kötelező lenne megvennie a középpályást. A Real 40 milliót akar, a Napoli 2020 nyarán csak 30 milliót fizetne érte.

Tíz update a pletykákról: Werner, Bale, Hummels, Müller, Sané, Robben…
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top