Átigazolási hírek

Van Bommel megerősítette: A PSV is akarja RobbentMark Van Bommel, a Bayern korábbi játékosa, Robben honfitársa és egykori válogatott társa, a PSV jelenlegi edzője a holland Voetbalzone-nak adott nyilatkozatában megerősítette, hogy szívesen látnák Arjent a soraikban.

Valójában több volt egy megkeresésnél. Meg kell hoznia a döntést, ennyire egyszerű. Tudja, hogy szívesen megszereznénk, most pedig nekünk kell időt adni neki a döntés meghozásához. (…) Nem fogok nyomást helyezni rá, hogy meggyőzzem. Ez egy fontos döntés számára, visszavonulhat, folytathatja, más klubba igazolhat. Kétségtelenül sok ajánlata lehet.

A Sport Bild infói szerint egyébként Robben nem teljesen kúrálta ki a korábbi sérülését, ezért feltételezésük szerint az sem biztos, hogy folytatja a Bayernben 10 évet eltöltött holland. A lap szerint Arjennek az összes európai topbajnokságból (Anglia, Spanyolország, Olaszország, Franciaország, Hollandia), valamint Mexikóból, Katarból, Ausztráliából és Kínából is van ajánlata. A Bayern legutóbbi kosármeccsén elmondta, 1-2 héten belül tisztázódik a jövője.

Van Bommel megerősítette: A PSV is akarja Robbent
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top