Átigazolási hírek

Boateng beajánlotta magát a Napolinak



A Corriere dello Sport szerint Jerome Boateng ügynöke, Christian Nerlinger beajánlotta kliensét az olasz második Napoli csapatának – egyelőre várnak a felek arra, hogy a játékos egykori edzője Carlo Ancelotti és Aurelio De Laurentis igényt tart-e a Niko Kovac alatt kegyvesztetté váló 30 éves belsővédőre. Mindez azért lenne érdekes, mert Boa volt az egyik felbújtó az olasz mester Bayernes időszakában.

Egyelőre változatlan a játékos helyzete, írja a Kicker, ugyanis a Bayern még nem kapott említésreméltó ajánlatot Boáért. A 2014-es világbajnok korábban elismerte, hogy csak topklubhoz akar szerződni, de a maradást sem tartja kizártnak. A hír szerint azonban inkább a váltást részesítheti előnyben a játékos, Uli korábbi szavai alapján a klub sem ragaszkodik hozzá.

Boa távozása esetén a Bayernnek újabb védőre lesz szüksége, ugyanis Hummels bónuszokkal együtt 38 millióért a BVB-be igazolt. Jerome szerződése 2021-ig szól és korábbi hírek szerint már 20 millió körüli összeget is elfogadna érte a klub.

Boateng beajánlotta magát a Napolinak
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top