Átigazolási hírek

Sanches az utolsó meccs félidejében: „Még 45 perc és soha többé Bayern”

Renato Sanches szerződése 2021-ig szól a Bayernhez, de jövőjét nem biztos, hogy Münchenben képzeli el a még mindig csak 21 éves portugál. Legutóbbi nyilatkozata alapján egyelőre nem tisztázott, hogy hol szeretné folytatni a pályafutását Renato, de a szezon utolsó, Lindau elleni felkészülési meccsén azonban hangzatos szavakat kiabált a félidőben, számolt be a BILD.

„Köszönöm Istenem, még 45 perc a Bayernben, majd nyaralás, és soha, soha többet újra itt!”

A német lap azt írja, hogy bár vannak barátai a csapatban és a klub, főleg Uli Hoeness is egyre inkább értékeli őt, távozni akar. Niko Kovac télen a több játéklehetőség miatt marasztalta őt, de alig alig kapott lehetőséget.

„A PSG nagyon érdeklődött iránta, de világosan megmondtam, hogy Renato nem megy. Meggyőződésem, hogy a következő fél évben sok meccsen játszik majd.”

– nyilatkozta nem sokkal a téli szünet után a horvát edzőcske, majd a lehetséges 2100 percből csak 115 perc bizonyítási lehetőséget adott a portugálnak, aki állítólag legszívesebben a PSG-ben folytatná a pályafutását.

Renato számára nem téma a kölcsönszerződés. A BILD szerint lépni akar! Vajon a vezetőség a 2021-ig szóló szerződése ellenére elengedi őt? 

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top