Átigazolási hírek

Hudson-Odoit továbbra is marasztalják; a Bayern érdeklődik Rocáért



A Chelsea elutasította a Bayern újabb, 25 millió eurós ajánlatát Callum Hudson-Odoiért. A Bild és Christian Falk szerint a fővárosi kékek nem válnának meg fiatal tehetségüktől. Emellett egy 22 éves spanyolért is bejelentkezett a Bayern.

Vajon mennyire hat a fiúra a legenda?

A 18 esztendős támadó a hírek szerint szívesen távozna a Chelseatől, majd csatlakozna a Rekordbajnokhoz. A londoni csapat leendő edzője, Frank Lampard azonban nagyra becsüli Callumot és szívesen beépítené őt a kezdőcsapatba. Hivatalosan ugyan nem jelentették be a Chelsea legendáját a gárda edzőjeként, azonban a korábbi mester, Maurizio Sarri távozásával szinte biztos, hogy a Derby County jelenlegi trénere lesz az edzői stáb vezetője.

A Hudson-Odoi-saga tél óta húzódik és továbbra is egy ötéves szerződéssel próbálja megtartani a fiatal angolt az átigazolási tilalmat kapó Chelsea vezetősége. Igaz, a csapat kerete így is bő, hiszen rengeteg kölcsönbe adott játékos tért vissza.

Related image

Callumot Sarri is többször méltatta, valamint a szurkolók körében is kedvelt játékosnak számít. Úgy hírlik, hogy a Real Madridba távozó klasszis, Eden Hazard 10-es számú mezét Odoi örökölheti, ha marad. Ezzel is marasztalná a tulajdonos, Roman Abramovic, valamint Bruce Buck elnök.

Érdekességképpen holnap lesz fél éve, hogy az első hírek szárnyra kaptak Hudson-Odoi kapcsán és azóta húsz (!) cikkünkben tettünk említést a játékos lehetséges transzferének valószínűségéről.

Alonso, Martínez… Roca?

A spanyol Radioestadio szerint az Espanyol 22 éves középpályása, Marc Roca lett a Bayern alternatívája a vélhetően Citybe igazoló Rodri után. A katalán csapat focistájának példaképe egyébként Xabi Alonso, az elmúlt szezonban pedig alapember volt a hetedik helyen végző Espanyolban. Negyven meccset játszott, ezeken egy gólt szerzett. A Transfermarkt 30 millió euróra taksálja a játékos értékét.

Image result for marc roca

Az U21-es Európa-bajnokságon eddig két mérkőzés jutott neki a négyből, ezeken egy asszisztot és egy gólt jegyzett (Lengyelország ellen adott gólpasszt, valamint Franciaország ellen betalált, előbbi 5-0-ás, utóbbi 4-1-es spanyol győzelemmel zárult). Nagy eséllyel kezdhet a németek elleni döntőben, június 30-án, 20:45-től.

Hudson-Odoit továbbra is marasztalják; a Bayern érdeklődik Rocáért
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top