Vezetőség és stáb

Hoeness: Kroosnak jó döntés volt a váltás – talán nekünk is



Uli Hoeness, a Bayern elnöke Toni Kroos filmjének premierjén elmondta, nem számít arra, hogy a főszereplő visszatér Németországba, illetve beszélt a távozásának döntésének helyességéről is.

„Ezt nem tanácsolnám neki. Számára jó döntés volt a váltás – és talán nekünk is.” Uli szerint az egykori Bayern-játékos egy „őrült ajánlatot” kapott, amelyet nem fogadott el. „Őrületes ajánlatot tettünk neki és azt mondtuk: „Ha ezt nem fogadod el, menned kell.”

Hoeness folytatta: „Fantasztikus időszaka volt Münchenben, most még jobban megy neki a Real Madridnál. Azt hiszem, hogy egy nagyszerű játékos és egy klassz személyiség lett belőle és mindannyian elégedettek lehetünk. Nem áll jogunkban birtokolni egy fiatalembert.”




Kroos a filmjében többek között elmondta, hogy 10 perc után megbánta, hogy szerződést hosszabbított a Bayernnel

Vajon Kroos eltudja-e képzelni, hogy ismét a Bundesligában lépjen pályára? „Egy kicsit nehéz megválaszolni. Annak kell lennie a célomnak, hogy a következő négy évben, amíg szerződésem szól, olyan nívón játsszak, mint az elmúlt öt-hat évben.” – mondta az egykori Bayern játékos.

Toni Kroos filmje július 4-én érkezik a német mozikba, amely által betekintést nyújthatunk a magánéletébe is. „Azt természetesen látni kell, hogy egy csak focijelenetekből álló mozifilm egyszerűen nem elég érdekes. A film a megfelelő képet alkotja rólam. Fontos számomra, hogy az emberek a megfelelő képet kapjanak.”

A bemutatón természetesen több futball és sporthíresség is megjelent – ott volt például Jupp Heynckes vagy Vlagyimir Klicskó is. Uli Hoenesst viszont a BVB átigazolásairól is kérdezték: „A BVB sok játékost vett. Hogy erősödtek-e, azt a szezon során meglátjuk.”

A BVB időközben megszerezte a Barca 19 éves tehetségét, a pár éve a Bayernnel is szóba hozott Matheu Moreyt is.

Hoeness: Kroosnak jó döntés volt a váltás – talán nekünk is
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top