Interjúk és nyilatkozatok

Ribéry: A Bayernnek kvalitásokra van szüksége, invesztálniuk kell



Franck Ribéry, a Bayern egyelőre nem tudni hova távozó legendája a Sport Bildnek beszélt a klub átigazolási politikájáról és figyelmeztette Uliékat.

„Részletesen figyelem mi történik a Bayernnél. Nyilvánvalóan akarnak még egy pár játékost. Sok távozó van, amelyet a klubnak kompenzálnia kell. A Bayernnek kvalitásokra van szüksége, invesztálniuk kell. Én magam is nagyon izgatottam követem mit csinálnak.”

Franck főleg a saját és Robben utódjára gondolt, szerinte a széleken mindenképp jól jönne az erősítés:

„Talán túl kevés csak Serge Gnabryval és Kingsley Comannal nekivágni az új szezonnak! Mindketten jó játékosok, de konstans módon egy teljes szezont topszinten lejátszani az egy új kihívás – ráadásul mindig van valami problémájuk a sérülésekkel. A Bayernnek több szélsőre van szüksége.”




A nehezen, vagy sehogy sem megkaparintható Leroy Sanéról is beszélt Franck:

„Kiváló képességei vannak, a jobb és a baloldalon is tud játszani. Kiváncsi vagyok, hogy tényleg München mellett dönt-e, van-e kedve a Bundesligához.”

A Bayern ügyein kívül a saját helyzetét is érintette a 81-szeres francia válogatott játékos – nem veszítette el humorérzékét sem:

„Talán még egyszer felhívnak, ha nem lesz más megoldás. (…) A jövőmről való döntésemet még nem hoztam meg, az elkövetkezendő két hétben szívesen letisztáznám a dolgot. Sok jó ajánlatom van Európából.”

Ribéry: A Bayernnek kvalitásokra van szüksége, invesztálniuk kell
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top