Akadémia

„Singh valamiféle csoda; Musiala örül a kihívásnak”

A Bayern az átigazolási időszak első két napján két tehetséget is igazolt: Sarpret Singhről, a 20 éves új zélandi középpályásól és a Chelseatől érkező Jamal Musialáról sok korábbi csiszolatlan gyémánthoz hasonlóan sokan vannak jó véleménnyel. Lássunk 1-1 példát illetve egy Singh nyilatkozatot is.

SARPREET SINGH

Wynthon Rufer, egykori új-zélandi Werder játékos egy helyi rádiónak adott jellemzést a Bayern II-be betervezett Singhről: „Hogy őszinte legyek, már az első naptól lehetett látni, hogy ez a srác valamiféle csoda.”

Singhnek remek bal lába van és megfelelő futballintelligenciával rendelkezik, mondta Rufer. „Az évek alatt csak nagyon ritkán lát az ember ilyen típusú játékost.” Természetesen kiemelte, hogy a srácnak a hihetetlenül magas szint miatt nagyon, nagyon nehéz dolga lesz érvényesülni a profik között, de szerinte képes lehet rá.

Maga a játékos is kommentálta az átigazolását, a helyi 1 NEWS csatornán nyilatkozott:

„A Bayern egy tervet nyújtott be nekem és elmondták, hol látnak engem az elkövetkezendő három évben. Ebben a tervben az erősségeim vannak az előtérben, de sok olyan részleg is szerepel, amelyben fejlődnöm kell. Ez a tökéletes platform, a tökéletes környezet arra, hogy fejlődni tudjak. Azt hiszem az ember itt csak jobb lehet.”



JAMAL MUSIALA

Bár a Bayern még nem jelentette be hivatalosan, Jamal Musiala ügynöke, egyben Callum Hudson-Odoi báttya nem titkolta a játékos jövőjét, a német Sport1-nek adott egy kis jellemzést is róla: „Okos, gyors, technikás és tud a 10-es, de a 9-es poszton is játszani. Jamal örül a Bayernnél rá váró kihívásnak és az olyan topedzőkkel való munkának, mint amilyen Miroslav Klose is.”

A Sport1 szerint nem lehetetlen, hogy Musiala 16 évesen akár az U19-esek között is szerepet kapjon, de állításuk szerint ott lesz a Niko Kovac vezette profik első edzéshetén is.

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top