Egyéb

Létrejött Thiagoék alapítványa



Thiago nem csak a pályán, azon kívül is félisten, ugyanis csütörtök este családtagjaival együtt megnyitotta az „Alcantara Family Foundation” kapuját Barcelonában. A tagok között ott van édesapja, az 1994-es brazil válogatott Mazinho, édesanyja, az ex-röplabdás Valéria, a Barcás öccse, Rafinha, valamint felesége Júlia is. Az alapítvány célja természetesen a hátrányos helyzetben lévők megsegítése, képzése, integrációja és egészséges életmódra nevelése.

„Mindannyian segíteni akarunk, a segítség szükségletes. A gyerekekkel kezdünk, mert tudjuk, hogy ők olyanok, akiknek a legtöbb nehézségeik, de a legnagyobb álmaik is vannak. Olyan helyzetbe kell kerülniük, hogy a céljaikat elérjék.”

Thiago és a családja évek óta támogatja a különféle projekteket. Júlia novemberben, a Bayern kosármeccse alatt 20 ezer euró spontán támogatást nyújtott a leukémia elleni küzdelemben.

„A világ részeként érzem magam. Azt akarom elérni az alapítványunk által, hogy ne legyenek határok, zászlók, ne legyen több akadály. Olyannak érzem magam, amilyen vagyok, ahogyan a szüleim felneveltek engem.”

Thiago a prezentáció után focizott is egy kicsit a gyerekekkel.

Létrejött Thiagoék alapítványa
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top