Átigazolási hírek

Kicker: Ünder és Henrichs is a Bayern látószögében



Biztos unjátok már, de a Kicker hétfői számában megjelentek szerint két fejlődési potenciállal rendelkező játékos, a 21 éves Cengiz Ünder és a 22 éves Benjamin Henrichs is a Bayern figyelmébe került…

🇹🇷 Az AS Roma török szélsőjének ex-főnöke, Seyit Mezmet Özkan még októberben mondta el a Gazzettának, hogy „a Bayern nagyon alaposan figyeli Cengizt”. Egyébként az olasz fővárosba való átigazolása előtt már szóba került a játékos neve a Bayernnél, de valószínűleg túl rizikósnak tartották a leigazolását. Most Sané visszautasítása esetén kerülhet ismét a lehetséges érkezők listájára, jelenlegi szerződése 2022-ig szól – tavaly 41 meccsen 8 gólt és 12 gólpasszt jegyzett.




🇩🇪 Henrichs személyében egy jobb és balbekként is bevethető német játékosról is szó van a klub háza táján. Benjamin 2018 nyarán 20 millió euróért igazolt Leverkusenből a Monacoba, ahol gyakran csak a padon foglalt helyet. Korábban a Transfermarktnak adott interjújában elmondta, hogy nem csak játszani akar, de nagyon fontos számára az is, hogy érezze a klubja bizalmát. Jelenlegi szerződése 2023-ig érvényes.

A kerettervezéssel kapcsolatban Uli Hoenesst is idézte a Kicker:

„A feladat az, hogy augusztus 3-án, a Szuperkupára, nem pedig július elejére vagy közepére legyen egy jó csapatunk.

Kicker: Ünder és Henrichs is a Bayern látószögében
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top